TAHNIAH !

Anda secara rasminya telah mendaftar ke Webinar

Langkah Anda seterusnya:

1. Sila join ke Group Khas Telegram Body Language MasterClass dengan menekan butang dibawah:

2. Sila tebus tiket percuma extra anda (pendaftaran peserta kedua) dengan mengisi borang yang telah di "pin" di dalam group telegram tersebut.

3. Sentiasa baca group telegram sekurang-kurangnya sehari (jika anda jarang membuka telegram) untuk perkembangan terkini Webinar dari pihak Body Language Academy.

4. Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan sila hubungi kami di talian 016 242 2845 atau e-mel hello@mybodylanguageacademy.com .

Jumpa Anda Semua Di Webinar Nanti Ya!

Soalan Lazim

BOLEH, SEBAB KELAS ADALAH MELALUI MEDIUM ZOOM. IA TIDAK MEMAKAN DATA YANG TERLAMPAU BANYAK SEPERTI WEBEX, DAN LAIN-LAIN.

Selepas membayar, anda mungkin terlupa untuk tekan join group telegram yang diberi. Sekiranya ini terjadi, mohon hubungi kami di Whatsapp dengan KLIK SINI

Untuk menggantikan tiket, anda perlu memaklumkan kepada Khidmat Pelanggan Kami SELEWAT-LEWATNYA 3 HARI SEBELUM TARIKH KELAS. Hubungi kami dengan KLIK butang Whatsapp DI SINI

Pastikan muat turun aplikasi ZOOM terlebih dahulu dan klik semula link tersebut. Sekiranya dah ada aplikasi ZOOM, pastikan aplikasi tersebut telah dikemas kini (updated)

NOTA: Anda disarankan tonton kelas ini melalui Komputer/Laptop untuk tontonan lebih JELAS

Untuk makluman, buat ketika ini program BLMC dijalankan secara online melalui aplikasi ZOOM Webminar.

Untuk upgrade pakej, boleh hubungi kami dengan Klik link Whatsapp DI SINI

Segala perkembangan terkini kelas akan dimaklumkan didalam Group Telegram Khas Peserta BLMC.

Sekiranya anda telah membayar dan belum memasuki group, sila Whatsapp kami dengan KLIK SINI

  1. Sebarang rakaman AUDIO, VIDEO, KAMERA atau seumpamanya tidak dibenarkan semasa Program Online berlangsung. Body Language Academy berhak mengambil tindakan ke atas peserta jika membuat sebarang rakaman semasa Program Online berlangsung.
  2. Penganjur MELARANG mana-mana pihak mengadakan program atau latihan seumpama program ini atau menggunakan nama dan kaedah seumpamanya tanpa kebenaran bertulis daripada Penganjur yang merupakan pemilik sah harta intelek berkaitan dengan program ini.
  3. Penganjur berhak membatalkan penyertaan peserta program yang mengingkari atau melanggari mana-mana syarat penyertaan yang dinyatakan dengan serta-merta dan yuran program tidak akan dikembalikan kepada peserta yang menyertai program.
  4. Pembayaran yang telah dibuat TIDAK akan dipulangkan
  5. Pihak kami tidak bertanggungjawab jika berlaku sebarang kerugian akibat anda membeli tiket daripada orang lain dan bukan dari website kami.
  6. TIADA RECORDING AKAN DIBERIKAN. Anda DILARANG untuk merakam dan mengulang siar kandungan Webinar ini di mana-mana medium samaada online atau offline.

Dengan mendaftar dan melakukan pembayaran, bermakna anda bersetuju dan tertakluk kepada terma & syarat di atas.

Scroll to Top